Rendelés minimum 10.000 Ft és a szállítás 20.000 Ft felett ingyenes.

Rendelés minimum 10.000 Ft és a szállítás 20.000 Ft felett ingyenes.

Loading...

4200 forint/kg

Folyékony fűszerpác paradicsomos- fokhagymás 80 ml

Termék ára:

349 Ft

Ft / darab

Vásároljon és szerezzen 2 pontot!

Leírás

A paradicsomos-fokhagymás folyékony fűszerpác ízvilágát a szárított paradicsom és a fokhagyma határozza meg. Ez a kombináció tökéletes szárnyashoz és bárányhoz, de mindenféle más fajta hús pácolásához is ideális választás. A pácunk borsot, koriandert és petrezselymet is tartalmaz a finom ízhatásért. Termékünk nem tartalmaz hozzáadott ízfokozót és nátrium-glutamátot.

Egy tasak fűszerpác 700 gramm hús elkészítéséhez ajánlott.

Súly: 80 ml

A húsok pácolásának nagy hagyománya van. A pácolt hús szaftosabb, puhább és fűszeresebb ízvilágú. A legjobb, ha a friss húst pácoljuk, mert a fagyasztott és kiolvasztott hús jellemzően túl sok levet ereszt. A pácolásra szánt szeletek ne legyenek se túl vékonyak, se túl vastagok. A hús típusától függően a pácolás 2 órától akár 1 napig is tarthat. A szárnyashúst elég kevesebb ideig pácolni, mint a sertés- vagy marhahúst.

Loading...

Folyékony fűszerpác paradicsomos- fokhagymás 80 ml

Termék ára:

349 Ft

Ft / darab

Vásároljon és szerezzen 2 pontot!

Leírás

A paradicsomos-fokhagymás folyékony fűszerpác ízvilágát a szárított paradicsom és a fokhagyma határozza meg. Ez a kombináció tökéletes szárnyashoz és bárányhoz, de mindenféle más fajta hús pácolásához is ideális választás. A pácunk borsot, koriandert és petrezselymet is tartalmaz a finom ízhatásért. Termékünk nem tartalmaz hozzáadott ízfokozót és nátrium-glutamátot.

Egy tasak fűszerpác 700 gramm hús elkészítéséhez ajánlott.

Súly: 80 ml

A húsok pácolásának nagy hagyománya van. A pácolt hús szaftosabb, puhább és fűszeresebb ízvilágú. A legjobb, ha a friss húst pácoljuk, mert a fagyasztott és kiolvasztott hús jellemzően túl sok levet ereszt. A pácolásra szánt szeletek ne legyenek se túl vékonyak, se túl vastagok. A hús típusától függően a pácolás 2 órától akár 1 napig is tarthat. A szárnyashúst elég kevesebb ideig pácolni, mint a sertés- vagy marhahúst.

4200 forint/kg

Nézze meg a Facebook oldalunkat is!
Nézze meg a Facebook oldalunkat is!

Minden jog fenntartva ©2025 LORIDA-KER Kft. Tervezés és fejlesztés: Hellowebpécs

Miért állnál sorba, hiszen a Netecipeld házhoz hozza!