Rendelés minimum 10.000 Ft és a szállítás 20.000 Ft felett ingyenes.

Rendelés minimum 10.000 Ft és a szállítás 20.000 Ft felett ingyenes.

Loading...

4200 forint/kg

Folyékony fűszerpác mustáros 80ml

Termék ára:

349 Ft

Ft / darab

Vásároljon és szerezzen 2 pontot!

Leírás

A mustáros íz valódi klasszikus, ha a sertéshús ízesítéséről van szó – függetlenül attól, hogy grillen vagy sütőben sütjük ki a finomságot. Bár elsősorban sertés és marhahúshoz ajánljuk, de a szárnyashúsok ízét is feldobja. A fűszerpác gerincét a fehér és fekete mustármagok őrléséből készülő rusztikus mustár, illetve a fokhagyma és a chili paprika adja. Termékünk nem tartalmaz hozzáadott ízfokozót és nátrium-glutamátot.

Egy tasak fűszerpác 750 gramm hús elkészítéséhez ajánlott.

Súly: 80 ml

A húsok pácolásának nagy hagyománya van. A pácolt hús szaftosabb, puhább és fűszeresebb ízvilágú. A legjobb, ha a friss húst pácoljuk, mert a fagyasztott és kiolvasztott hús jellemzően túl sok levet ereszt. A pácolásra szánt szeletek ne legyenek se túl vékonyak, se túl vastagok. A hús típusától függően a pácolás 2 órától akár 1 napig is tarthat. A szárnyashúst elég kevesebb ideig pácolni, mint a sertés vagy marhahúst, de a libát és a kacsahúst, ha van időnk pácoljuk 4-5 óra hosszát a maximálisan finom íz érdekében.

Loading...

Folyékony fűszerpác mustáros 80ml

Termék ára:

349 Ft

Ft / darab

Vásároljon és szerezzen 2 pontot!

Leírás

A mustáros íz valódi klasszikus, ha a sertéshús ízesítéséről van szó – függetlenül attól, hogy grillen vagy sütőben sütjük ki a finomságot. Bár elsősorban sertés és marhahúshoz ajánljuk, de a szárnyashúsok ízét is feldobja. A fűszerpác gerincét a fehér és fekete mustármagok őrléséből készülő rusztikus mustár, illetve a fokhagyma és a chili paprika adja. Termékünk nem tartalmaz hozzáadott ízfokozót és nátrium-glutamátot.

Egy tasak fűszerpác 750 gramm hús elkészítéséhez ajánlott.

Súly: 80 ml

A húsok pácolásának nagy hagyománya van. A pácolt hús szaftosabb, puhább és fűszeresebb ízvilágú. A legjobb, ha a friss húst pácoljuk, mert a fagyasztott és kiolvasztott hús jellemzően túl sok levet ereszt. A pácolásra szánt szeletek ne legyenek se túl vékonyak, se túl vastagok. A hús típusától függően a pácolás 2 órától akár 1 napig is tarthat. A szárnyashúst elég kevesebb ideig pácolni, mint a sertés vagy marhahúst, de a libát és a kacsahúst, ha van időnk pácoljuk 4-5 óra hosszát a maximálisan finom íz érdekében.

4200 forint/kg

Nézze meg a Facebook oldalunkat is!
Nézze meg a Facebook oldalunkat is!

Minden jog fenntartva ©2025 LORIDA-KER Kft. Tervezés és fejlesztés: Hellowebpécs

Miért állnál sorba, hiszen a Netecipeld házhoz hozza!