Rendelés minimum 10.000 Ft és a szállítás 20.000 Ft felett ingyenes.

Rendelés minimum 10.000 Ft és a szállítás 20.000 Ft felett ingyenes.

Loading...

Az Ízmester egész fekete bors széles körben alkalmazható húsokhoz, levesekhez, szószokhoz, húslevesekhez, pácokhoz és sajtokhoz. Használatának köszönhetően a mindennap elkészített ételek megkapják a kívánt, enyhén fűszeres utóízt és aromát. Az egész fekete borsot a főzés közben javasolt az ételhez adni, mert a borsszemek fokozatosan szabadítják fel finom ízüket és aromájukat, így gazdagítva az étel ízvilágát.

Magyarországon a paprika után a második leggyakrabban használt fűszer, de az egész világon a legkedveltebb fűszerek egyike. Fogyasztjuk egészben, durvára és finomra őrölve is.

A fekete, zöld, rózsaszínű és a fehér bors is ugyanazon a növényen terem. A borsok színe attól függ, hogy mennyire éretten szedik le és hogyan dolgozzák fel őket. Mindez természetesen az ízükre is hatással van. A fekete borsot az éretlen, zöld gyümölcsökből szüretelik, amelyeket erjesztenek, majd a napon szárítanak, ahol feketévé, keményebbé és ráncosabbá válnak.

Ízmester Feketebors egész 20 gr

Termék ára:

214 Ft

Ft / darab

Vásároljon és szerezzen 1 pont!

Leírás

9950ft / kg

Loading...

Ízmester Feketebors egész 20 gr

Termék ára:

214 Ft

Ft / darab

Vásároljon és szerezzen 1 pont!

Leírás

9950ft / kg

Az Ízmester egész fekete bors széles körben alkalmazható húsokhoz, levesekhez, szószokhoz, húslevesekhez, pácokhoz és sajtokhoz. Használatának köszönhetően a mindennap elkészített ételek megkapják a kívánt, enyhén fűszeres utóízt és aromát. Az egész fekete borsot a főzés közben javasolt az ételhez adni, mert a borsszemek fokozatosan szabadítják fel finom ízüket és aromájukat, így gazdagítva az étel ízvilágát.

Magyarországon a paprika után a második leggyakrabban használt fűszer, de az egész világon a legkedveltebb fűszerek egyike. Fogyasztjuk egészben, durvára és finomra őrölve is.

A fekete, zöld, rózsaszínű és a fehér bors is ugyanazon a növényen terem. A borsok színe attól függ, hogy mennyire éretten szedik le és hogyan dolgozzák fel őket. Mindez természetesen az ízükre is hatással van. A fekete borsot az éretlen, zöld gyümölcsökből szüretelik, amelyeket erjesztenek, majd a napon szárítanak, ahol feketévé, keményebbé és ráncosabbá válnak.

Nézze meg a Facebook oldalunkat is!
Nézze meg a Facebook oldalunkat is!

Minden jog fenntartva ©2025 LORIDA-KER Kft. Tervezés és fejlesztés: Hellowebpécs

Miért állnál sorba, hiszen a Netecipeld házhoz hozza!