Rendelés minimum 10.000 Ft és a szállítás 20.000 Ft felett ingyenes.

Rendelés minimum 10.000 Ft és a szállítás 20.000 Ft felett ingyenes.

Loading...

4200 forint/kg

Folyékony fűszerpác csirkéhez 80 ml

Termék ára:

349 Ft

Ft / darab

Vásároljon és szerezzen 2 pontot!

Leírás

Szeretjük a csirkehúst, de ennek a húsnak az elkészítése szaftosan a legjobb, és könnyen kiszáradhat. Csirkehúshoz kifejlesztett pácunkkal ezt könnyű elkerülni, mert a pác alapanyagait a hús magába szívja és a végeredmény puha és finom lesz. A finom ízeket hagymával, fokhagymával, lestyánnal és görögszénával, illetve más, a csirkével harmonizáló fűszerekkel érjük el.

A folyékony fűszerpácaink használatra készek, nem szükséges semmilyen egyéb folyadékot, sót vagy fűszert hozzáadni. A folyékony pác segítségével jellemzően szaftosabb és porhanyósabb étel készíthető a száraz pácokkal összehasonlítva. Termékünk nem tartalmaz hozzáadott ízfokozót és nátrium-glutamátot.

Egy tasak fűszerpácot 700 gramm hús fűszerezéséhez tud felhasználni.

Súly: 80 ml

A húsok pácolásának nagy hagyománya van. A pácolt hús szaftosabb, puhább és fűszeresebb ízvilágú. A legjobb, ha a friss húst pácoljuk, mert a fagyasztott és kiolvasztott hús jellemzően túl sok levet ereszt. A pácolásra szánt szeletek ne legyenek se túl vékonyak, se túl vastagok. A hús típusától függően a pácolás 2 órától akár 1 napig is tarthat. A szárnyashúst elég kevesebb ideig pácolni, mint a sertés vagy marhahúst, de a libát és a kacsahúst, ha van időnk pácoljuk 4-5 óra hosszát a maximálisan finom íz érdekében

Loading...

Folyékony fűszerpác csirkéhez 80 ml

Termék ára:

349 Ft

Ft / darab

Vásároljon és szerezzen 2 pontot!

Leírás

Szeretjük a csirkehúst, de ennek a húsnak az elkészítése szaftosan a legjobb, és könnyen kiszáradhat. Csirkehúshoz kifejlesztett pácunkkal ezt könnyű elkerülni, mert a pác alapanyagait a hús magába szívja és a végeredmény puha és finom lesz. A finom ízeket hagymával, fokhagymával, lestyánnal és görögszénával, illetve más, a csirkével harmonizáló fűszerekkel érjük el.

A folyékony fűszerpácaink használatra készek, nem szükséges semmilyen egyéb folyadékot, sót vagy fűszert hozzáadni. A folyékony pác segítségével jellemzően szaftosabb és porhanyósabb étel készíthető a száraz pácokkal összehasonlítva. Termékünk nem tartalmaz hozzáadott ízfokozót és nátrium-glutamátot.

Egy tasak fűszerpácot 700 gramm hús fűszerezéséhez tud felhasználni.

Súly: 80 ml

A húsok pácolásának nagy hagyománya van. A pácolt hús szaftosabb, puhább és fűszeresebb ízvilágú. A legjobb, ha a friss húst pácoljuk, mert a fagyasztott és kiolvasztott hús jellemzően túl sok levet ereszt. A pácolásra szánt szeletek ne legyenek se túl vékonyak, se túl vastagok. A hús típusától függően a pácolás 2 órától akár 1 napig is tarthat. A szárnyashúst elég kevesebb ideig pácolni, mint a sertés vagy marhahúst, de a libát és a kacsahúst, ha van időnk pácoljuk 4-5 óra hosszát a maximálisan finom íz érdekében

4200 forint/kg

Nézze meg a Facebook oldalunkat is!
Nézze meg a Facebook oldalunkat is!

Minden jog fenntartva ©2025 LORIDA-KER Kft. Tervezés és fejlesztés: Hellowebpécs

Miért állnál sorba, hiszen a Netecipeld házhoz hozza!